Følg

Afmeld et udbud

Ønsker man ikke at aflevere et tilbud på et udbud, som man er inviteret til, kan man selv afmelde sig udbuddet.

Sådan gør du:

  1. Tilgå et udbud
  2. Vælg "Firmaets brugere" i venstre værktøjslinje
  3. Klik på "Fjern bruger" i den øverste blå værktøjslinje
  4. Klik på "Hele det tilbudsgivende firma inklusiv alle brugere" og derefter på "OK"

Fjern_tilgang_til_udbud.png

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Kommentarer

Drevet af Zendesk