Stil et spørgsmål

Når man benytter Byggeweb Udbud, er der to muligheder for at kommunikere og stille spørgsmål til udbudsadministratorerne - enten via den indbyggede "Spørgsmål og svar" funktion, eller ved ekstern kommunikation.

"Spørgsmål og svar"-modul - Sådan gør du:

1. Login på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Udbud"
  4. Klik her på Udbuddet under "igangværende Udbud"
  5. Klik på "Spørgsmål og svar" i venstre side
  6. Klik på "Nyt spørgsmål" i øverste venstre værktøjslinje, for at stille et spørgsmål til udbudsadministratoren
  7. Først når udbudsadministratoren besvarer dit spørgsmål, vil det blive synligt for alle tilbudsgivere
  8. Du vil som tilbudsgiver modtage en notifikation, når dit spørgsmål bliver besvaret

Ekstern kommunikation:

• Hvis ikke "Spørgsmål og svar"-funktionen er aktiveret, vil kommunikationen foregå eksternt via e-mail. Find kontaktpersonen under Udbudsoplysninger
  • Udbudsadministratoren har mulighed for at samle kommunikationen og lægge den op som rettelsesblad
  • Du vil som tilbudsgiver modtage en notifikation, når der bliver uploadet et nyt rettelsesblad