Follow

Modul - Kontrolpanel

Under kontrolpanelet har du mulighed for at kontrollere om din profil er komplet, se seneste meddelelser, se seneste udbud og få en vejrudsigt.

Komplet profil

Klik på tandhjulet i øverste højre hjørne, for at kontrollere om du har udfyldt alle nødvendige oplysninger for din brugerprofil. Står den ikke til 100%, kan du tilføje oplysninger ved at klikke på enten Kontoindstillinger eller Firmaindstillinger.

Seneste meddelelser og udbud

I kontrolpanelet kan du nemt få vist de seneste meddelelser og seneste udbud, som du har modtaget/er inviteret til.

Vejrudsigt

Hvis du har oplyst en gyldig adresse under dine firmaindstillinger, vil der blive vist en vejrudsigt for de næste tre dage.