Follow

Log på iTWO tender

Er du blevet inviteret ind på et udbud på iTWO tender platformen og allerede har en registreret bruger, har du to muligheder for at logge ind på platformen.

• I invitations e-mailen er der et link under teksten Er du allerede registreret? hvor du bliver ledt videre til log ind siden.

Uanset om du bruger linket fra invitations e-mailen eller tilgår hjemmesiden vil du komme frem til nedenstående side.

Indtast her dine brugeroplysninger og klik på Log ind

Har du glemt din adgangskode kan du klikke på Glemt adgangskode?, hvor du får muligheden for at nulstille din kode.