Follow

Opret en ny bruger

Er du endnu ikke oprettet som bruger på iTWO tender (hænger ikke sammen med en evt. Byggeweb bruger), kan du tilgå brugeroprettelsesformularen fra invitations e-mailen.

Når du går i gang med brugeroprettelsen, vil du bemærke at nogle felter allerede er blevet udfyldt af udbyderen.

Gennemgå felterne i Step 1 - Firmainformationer og kontrollér at de indtastede oplysninger er korrekte.

Klik på Godkend for at gå videre til Step 2 - Brugerinformationer

Gennemgå felterne for dine Brugerinformationer og kontrollér af de indtastede oplysninger er korrekte.

Klik på Godkend for at gå videre til Step 3 - Profilinformation

I sidste step skal angive et brugernavn og lave en adgangskode, som lever op til vores sikkerhedskrav. Acceptér herefter betingelserne og afslut din brugeroprettelse ved at klikke på Godkend.