Follow

Modul - Hjælp & Support

Under modulet Hjælp & Support har du mulighed for at sende en supportforespørgsel, hente seneste tilføjelsesprogrammer og tilgå vores Help Center.

Supportforespørgsel

Menupunktet Supportforespørgsel giver dig adgang til et formular, hvor du kan sende en besked til os. Har du ikke fundet et svar på dit spørgsmål i vores Help Center, kan du sende os en besked herigennem.

For at give dig hurtig og præcis hjælp, anbefaler vi at du vedhæfter et billede til din supportforespørgsel.

Downloadområde

I downloadområdet kan du downloade tilbudsgivermodulet AVA-sign og skærmdelingsværktøjet FastViewer. FastViewer tillader på nem og hurtig vis, at du kan dele din skærm med vores supportere, så de kan hjælpe dig med avancerede udfordringer.