Follow

Modul - Indstillinger

Under modulet Indstillinger kan du indtaste og ændre dine personlige og firmaets indstillinger.

Personlig

Kontoindstillinger

Under dine personlige kontoindstillinger, kan du ændre oplysningerne som navn, telefonnummer og e-mail. Derudover er det også muligt, at ændre sin adgangskode og sit brugernavn i denne visning.

Indhold

Herunder har du mulighed for at vælge og fravælge, hvilke udbudsplatforme der skal tilgængelige for din bruger. Dette bestemmer hvilke udbud du kan se under Alle udbud.

Firma

Firmaindstillinger

Herunder er det muligt at redigere de generelle indstillinger, adresseoplysninger og faktureringsoplysninger for dit firma.

Brugeropsætning

I brugeropsætningen kan du oprette nye brugere, slette allerede oprettede brugere og aktivere/deaktivere brugere.

Udbudsplatforme

Den enkelte bruger kan under Indhold styre, hvilke udbudsplatforme han/hun gerne vil have vist under Alle udbud. Under dette punkt er det muligt, at styre hvilke adgange der skal være tilgængelige på firmaniveau.