Administrator

Denne artikel kan du læse hvis det er første gang du skal igang med Byggeweb, som Administrator på en Captureliste.

Artikeloversigt

• Opret en Captureliste
  • Menuer
  • Opsætning
  • Administrering af brugere og rettigheder
  • Registreringer

Opret en Captureliste

Hvis det er dig der skal oprette Capturelisten, kan du følge artiklen herunder. Det kan også være at du er blevet tilføjet som administrator på en allerede oprettet liste.

Følg denne artikel for at få hjælp til at oprette en Captureliste: Opret en Captureliste

Menuer

Der findes to typer af Capturelister; En to-vejs og en tre-vejs liste. Typen afhænger af hvor mange niveauer du ønsker at en registrering skal kunne sendes rundt imellem.
Menuerne på de to gennemgås herunder:

2-vejs liste

Projektinfo

Under Projektinfo kan du finde informationerne på Capturelisten, samt kontaktpersonerne på sagen.

Undermenuer:

• Info
  • Kontaktpersoner

Opsummering

Her kan du finde diagrammer over registreringerne opdelt i entrepriser. Du kan trække rapporter og få et overblik over alle registreringerne.

Licensinfo

Alle licens- og faktureringsinformationer findes i denne menu, hvor du også kan ændre i informationen og aftalen.

Historik

Her kan du finde al historik fra Capturelisten. Du kan filtrere i historikken for nemt at finde det du skal bruge frem. Du kan også downloade en rapport herfra.

Opsætning

Under opsætning kan du skræddersy din Captureliste til lige det du har brug for. I de forskellige undermenuer, kan du opsætte felter til dine registreringer, uploade tegninger til dine lokationer og skabe dine egne rapporter.

Undermenuer:

• Felter
  • Tegninger
  • Lokationer
  • Rapport
  • Logo

Entrepriser

Her kan du tilføje alle de Entrepriser du har brug for at kunne sende registreringer til. Du kan også tilføje eksisterende brugere til entrepriserne her, eller redigere dem.

Brugere

Under Brugere, kan du tilføje både administratorer og entreprenører, samt give dem rettigheder til dine oprettede entrepriser.

Registreringer

Denne menu er den du kommer til at bruge mest, da det er den der indeholder alle registreringerne på listen. Det er her du kan oprette registreringer, samt behandle oprettede registreringer, trække rapporter og meget andet. Du kan også se slettede registreringer og få vist alle registreringer på tegninger.

Undermenuer:

• Aktive registreringer
  • Slettede registreringer
  • Tegninger

Tre-vejs liste

Projektinfo

Under Projektinfo kan du finde informationerne på Capturelisten, samt kontaktpersonerne på sagen.

Undermenuer:

• Info
  • Kontaktpersoner

Opsummering

Her kan du finde diagrammer over registreringerne opdelt i organisationsniveauer. Du kan trække rapporter og få et overblik over alle registreringerne.

Licensinfo

Alle licens- og faktureringsinformationer findes i denne menu, hvor du også kan ændre i informationen og aftalen.

Historik

Her kan du finde al historik fra Capturelisten. Du kan filtrere i historikken for nemt at finde det du skal bruge frem. Du kan også downloade en rapport herfra.

Opsætning

Under opsætning kan du skræddersy din Captureliste til lige det du har brug for. I de forskellige undermenuer, kan du opsætte felter til dine registreringer, uploade tegninger til dine lokationer og skabe dine egne rapporter.

Undermenuer:

• Felter
  • Tegninger
  • Lokationer
  • Rapport
  • Logo

Organisation

Under Organisation, kan du tilføje brugere til listen. Du kan tilføje brugere på tre niveauer, oprette entrepriser og se hele organisationen i et diagram.

Undermenuer:

• Organisation
  • Rådg./BH
  • HE/TE
  • FE/UE

Registreringer

Denne menu er den du kommer til at bruge mest, da det er den der indeholder alle registreringerne på listen. Det er her du kan oprette registreringer, samt behandle oprettede registreringer, trække rapporter og meget andet. Du kan også se slettede registreringer og få vist alle registreringer på tegninger.

Undermenuer:

• Aktive registreringer
  • Slettede registreringer
  • Tegninger

Opsætning

Under "Felter" opsætter du de felter der skal udfyldes i forbindelse med registreringerne på listen. Der vil være nogle eksisterende felter kaldet "System defineret", som du kun kan ændre begrænset i. Mange af disse kan dog deaktiveres, og så kan du oprette brugerdefinerede felter i stedet.

Felterne af typen "Liste" vil kunne betinges af andre "Liste"-felter, sådan du vil kunne tilknytte fx rum med etager. "Liste"-felter kan nemlig bruges til opsætningen af lokationer.

Du kan også uploade tegninger og dele store tegninger op i mindre sektioner, så det er nemmere at placere registreringer.

Alle disse funktioner kan du læse lidt mere om i følgende artikler, som også guider til hvordan du kan gøre dette:

Administrering af brugere og rettigheder

Administreringen af brugere og rettigheder er lidt forskellig alt efter om det er en 2-vejs eller en 3-vejs liste.

2-vejs liste

På en 2-vejs liste, skal du først opsætte dine entrepriser. Herefter kan du tilføje brugere og give dem rettigheder til entrepriserne. Administratorerne kan du tilføje med forskellige typer af rettigheder, så de fx kun kan se/læse.

Følg nedstående artikler for at få mere af vide om hvordan du opsætter entrepriser og tilføjer brugere:

3-vejs liste

På en 3-vejs liste, skal du først opsætte organisationsdiagrammet. Herefter kan du tilføje brugere og give dem rettigheder til de forskellige niveauer.

Følg nedstående artikler for at få mere af vide om hvordan du opsætter diagrammet og tilføjer brugere:

Registreringer

Som administrator kan du håndtere og redigere alle registreringer. Følg nedstående artikler for at læse mere om hvordan du håndterer registreringer, filtrerer og laver rapporter: