Udbudsskabelon

Hvis man skal oprette mange af de samme typer udbud, kan man med fordel oprette en skabelon. En skabelon kan ikke ændres til at blive et aktivt udbud, men man kan oprette et udbud på baggrund af en skabelon.

Opret en skabelon - Sådan gør du:

1. Login på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Udbud"
  4. Klik på "Ny" under "Udbudsskabeloner"
  5. Indtast informationer og vælg indstillinger - Bemærk at der ikke kan indtastes tidsfrister, da det er en skabelon

Anvend en skabelon til at oprette et udbud - Sådan gør du:

1. Login på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Udbud"
  4. Klik på "Ny" under "Igangværende udbud"
  5. Indtast informationerne i "Udbudsbeskrivelse" og klik "Næste"
  6. Klik på "Udbud fra skabelon" under "Procedure"
  7. Vælg den skabelon dit udbud skal oprettes på baggrund af
  8. Sæt tidsfristerne og klik "Næste"
  9. Gennemtjek indstillingerne og klik "Opret et Byggeweb-udbud"