Upload filer

I et Projekt, kan man uploade filer i Arbejdsområdet og i Udgivelsesområdet.

Upload i de to områder kan ske på tre forskellige måder:
 - Udvidet upload:  Upload op til 150 filer på én gang
 - Standard upload:  Upload 1-10 filer ad gangen
 - Overførsel:  Overfør filer fra andre Byggeweb Applikationer

Upload filer i Arbejdsområdet - Sådan gør du:

I Arbejdsområdet kræver det upload-rettigheder, så hvis knappen ikke er aktiv skal man kontakte en Projektadministrator.

1. Tilgå projektet
  2. Klik på den mappe i Arbejdsområdet, som filerne skal uploades i
  3. Klik på ikonet "Upload filer" øverst i værktøjslinjen
  4. Vælg den upload mulighed du ønsker at bruge
  5. Klik "OK"

Upload filer i Udgivelsesområdet - Sådan gør du:

I Udgivelsesområdet kan upload til en Dokumentliste være slået fra. I dette tilfælde skal man kontakte en Projektadministrator.

1. Tilgå projektet
  2. Åben den pågældende Dokumentliste og mappe i Udgivelsesområdet, som filerne skal uploades i
  3. Klik på ikonet "Udgiv nye filversioner" i øverste værktøjslinje
  4. Vælg "Lokal computer"
  5. Klik på "Add more files" og vælg den(n) fil(er) som ønskes uploadet
  6. Afslut med "OK", og udfyld eventuel metadata