Filtrering af opgaver

Man kan filtrere opgaver i Insight på tre forskellige måder; standard filtre, hurtige filtre og indstilling af filtre.

1. Standard filtre

I venstre side kan man nemt og hurtigt vælge følgende filtre:

Alle opgaver: Giver et overblik over alle de opgaver den gruppe man tilhører har været involveret i uanset status

Opgaver jeg skal handle på: Giver et overblik over alle de aktive opgaver den gruppe man tilhører ejer

Opgaver jeg er involveret i: Giver et overblik over alle de opgaver den gruppe man tilhører har været en del af uanset ejer

Oprettet af mig: Giver et overblik over alle de opgaver den gruppe man tilhører har oprettet

Avanceret søgning: Giver mulighed for at lave en søgning på indhold af opgaver, dialog og navnet på vedhæftet dokumentation

2. Hurtige filtre

I toppen under "Alle opgaver" kan man vælge følgende filtre:

Overskredet: Opgaver som er aktive og deadline er overskredet

Aktiv: Opgaver som er sendt og ikke lukket

Kladde: Opgaver som ikke er sendt og gemt som kladde (Kladder er de eneste opgaver som kan slettes)

Arkiveret: Opgaver som har været sendt og som er lukket for mere end 7 dage siden

3. Indstilling af filtre

Øverst oppe under fanen "Filter indstillinger" kan man oprette og gemme sit eget filter efter følgende:

Senest opdateret: Vælg datoerne for seneste opdatering af opgaver

Afsender: Vælg afsender af opgaver

Status: Vælg status for opgaver

Deadline: Vælg deadline for opgaver