Download filer

Man kan downloade én eller flere filer ad gangen fra en mappe. Hvis man henter flere filer ned, bliver de pakket i en zip-fil og man har mulighed for at vedlægge filernes metadata.

Sådan gør du:

1. Tilgå projektet
  2. Vælg den mappe du ønsker at downloade fra og markér en eller flere filer
  3. Vælg funktionen "Download filer" via øverste værktøjslinje eller højreklik med musen og vælg "Download filer"
  4. Vælg om metadata ønskes downloadet sammen med originalerne
  5. Klik "Næste" og gem zip-filen lokalt