Brugere

Under menuen "Brugere" finder du en liste over alle de brugere der er tilknyttet til Portfolioen.
Du har mulighed for at tilknytte flere brugere og uddele roller.

Følgende roller kan tildeles;

• Observatør - Har adgang til alle opgaver i Insight men kan ikke ændre data
  • Byggesagsadministrator - Kan tilknytte og fjerne brugere i Portfolio
  • Support - Denne bruger kan kontaktes i tilfælde af brugen af værktøjet, men har ingen specielle rettigheder
  • Juridisk kontakt - Denne bruger kan kontaktes i forbindelse med juridiske forhold, men har ingen specielle rettigheder

Hvad gør jeg?

1. Åben Portfolio
  2. Klik på menuen "Brugere"
  3. Klik "Tilknyt brugere"
  4. Søg på email eller brugernummer
  5. Sæt flueben ud for den bruger du ønsker at tilknytte
  6. Klik "Tilknyt valgte brugere"