Opret en Organisation, Grupper og Ansvarsområder

Opret en Organisation til din Byggesag, for at skabe et overblik over alle firmaerne og brugerne koblet til sagen. Organisationen kan også senere hen bruges til kommunikation mellem de forskellige parter.

Opret Organisation - Sådan gør du:

1. Åben Portfolio
  2. Klik på "Organisation" i menuen i venstre side
  3. Vælg enten "Blank organisation" eller vælg en skabelon fra listen

Opret Grupper og tildel Ansvarsområder - Sådan gør du:

1. Åben Portfolio
  2. Klik på "Organisation" i menuen i venstre side
  3. Klik på en Rolle/Kontrakt
  4. Gruppeopsætningen åbner op, og du har her mulighed for at tilføje informationer:
    • Organisationsniveauet kan ændres til et tilsvarende niveau fx. hovedentreprenør kan ændres til totalentreprenør
    • Vælg firma i øverste højre hjørne - Der kan kun vælges ét pr. kontrakt
    • Opret en gruppe til de interne grupper i virksomhenden for at tilknytte specifikke ansvarsområder. Der kan oprettes flere grupper under en organisation
    • Tilføj Ansvarsområder til valgte gruppe