Se filer (Upload, Download og Sammenlign)

Upload filer

I Byggeweb Projekt har man tre forskellige muligheder for upload af filer til Arbejdsområdet:

Udvidet upload:  Upload op til 150 filer på én gang
Standard upload:  Upload 1-10 filer ad gangen
Overførsel:  Overfør filer fra andre Byggeweb applikationer

Hvad gør jeg?

1. Tilgå projektet
  2. Klik på den mappe i Arbejdsområdet, som filerne skal uploades i
  3. Klik på ikonet "Upload filer" i øverste værktøjslinje
  4. Vælg den upload mulighed du ønsker at bruge

Download filer

Funktionen "Download" pakker alle filer ned i en zip-fil og man har mulighed for at vedlægge metadata.

Hvad gør jeg?

1. Tilgå projektet
  2. Vælg den mappe du ønsker at downloade fra og markér en eller flere filer
  3. Vælg funktionen "Download filer" via øverste værktøjslinje eller højreklik med musen og vælg "Download filer"
  4. Vælg om metadata ønskes downloadet sammen med originalerne
  5. Klik "Næste" og gem zip-filen lokalt

Sammenlign filer

Funktionen "Sammenlign to filversioner" anbefales for at skabe et hurtigt overblik over forskellen på en ny version i forhold til en gammel.

Hvad gør jeg?

1. Tilgå projektet
  2. Klik på den ønskede mappee og markér en fil der har flere versioner
  3. Vælg "Mere..." i menuen til højre og klik på "Sammenlign to filversioner" i drop down menuen.
  4. Vælg hvilke to filversioner der ønskes sammenlignet og klik "Compare"