Opret dokumentlister

I Udgivelsesområdet kan du oprette dokumentlister. Under dokumentlisterne, kan der ligge en række af mapper. Der kan ikke oprettes undermapper i mapperne.

Du har mulighed for at; Oprette, redigere og slette dokumentlister. Og du har mulighed for at; Oprette, omdøbe og slette mapper.

Sådan gør du:

1. Tilgå projektet
  2. Klik "Opret dokumentliste", "Rediger dokumentliste" eller "Slet dokumentliste" - Eller -
    Klik  "Opret mappe", "Omdøb mappe" eller "Slet mappe" i den blå værktøjslinje

Her er to videoeksempler: