Modul - Udbud

Modulet Udbud er det centrale modul i iTWO tender. Her kan du vælge mellem Alle udbud og Mine udbud.

Alle udbud

Under Alle udbud får du vist samtlige offentlige udbud, som lige nu bliver afholdt på iTWO tender. Lige pt er der kun tyske udbud i denne oversigt. Ønsker du dog at deltage i disse, kan du nemt downloade udbudsmaterialet ved at klikke på Dokumenter

Det er muligt at redigere, hvilke udbud du vil have vist under Alle udbud. Dette ændrer du under Indstillinger (Indhold)

Mine Udbud

Under Mine Udbud får du en oversigt over alle dine udbud, både igangværende og afsluttede. Derudover har du mulighed for at vælge mellem:

• Ny
  • Åben
  • Ordrer
  • Udført