Modul - Meddelelser

Under meddelelser kan du vælge mellem Indbakke og Læste meddelelser. Allerede under modulvælgeren får du vist, om du har ulæste beskeder i din indbakke eller ej. Dette vil blive markeret med et rødt tal under meddelelsesikonet, som angiver antallet af evt. ulæste meddelelser.

Indbakke

I indbakken får vist alle beskeder som er blevet sendt til dig. I oversigten får du vist en kort tekst og har muligheden for at tilgå udbuddet direkte fra beskeden.

Læst

Under læste beskeder får du vist alle de beskeder, som du allerede har læst.