Invitation til iTWO tender

Hvis du bliver inviteret ind på et udbud via iTWO tender platformen, vil du modtage en invitations e-mail i din indbakke.

I invitations e-mailen vil du blive præsenteret for en række udbudsoplysninger såsom:

• - Udbyder
  • - Projektnavn og nummer
  • - Udbudsnavn og nummer
  • - Evt. en kort besked af udbyderen

Derudover vil du i invitations e-mailen, have mulighed for at logge direkte ind på udbudsplatformen hvis du allerede har en registreret bruger på iTWO tender. Er du endnu ikke oprettet, vil du også have muligheden for at tilgå registreringsformularen via invitations e-mailen.

For at læse mere om brugeroprettelsen på iTWO tender platformen, gå videre til næste artikel:

Opret en ny bruger