Kan jeg få dokumentation af det jeg har indtatstet?

Beskrivelse:

Når det indtastede D&V materiale er godkendt af modtager, er det for det meste en fordel at få dokumentation for det er leveret.

Du kan se om dine afleverede bygningsdelskort er godkendte i kolonnen 'Status'

Step by step:

1. For at få dokumentation af det indtastede trykker man blot på 'Print'
  2. Vælg hvordan de tilknyttede filer skal tilføjes til dokumentationen. (Send besked efter udførelse -midterste valgmulighed- skal ikke benyttes som indtaster.)
  3. Klik "Print"
  4. Når rapporten er genereret, kan du enten få den som en zip fil, hente den som rtf-fil (kan åbnes i word), eller få den vist i en viewer (Det anbefales at vælge en af de to første valgmuligheder)