Koordinator - Viderefordel filer

Som Koordinator af Fordelingsområdet kan man viderefordele filer fra sin Koordinatorliste til tilknyttede Fordelingslister.

Sådan gør du:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Projekt"
  4. Under "Igangværende Byggeweb-Projekter" er listen over de projekter man har adgang til
  5. Tilgå et projekt ved at klikke på dets titel
  6. Gå til Fordelingsområdet og åben "Koordinatorlisten"
  7. Gennemse listen for filer, eventuelt ved filteret "Alle filer" eller "Ikke fordelte filer"
  8. Marker én eller flere filer og tryk på funktionen "Viderefordel filer"
  9. Vælg hvilke Fordelingslister der skal modtage filen(erne)