Koordinator - Inviter og tildel brugeradgang

Beskrivelse:

Som Koordinator af Fordelingsområdet har du mulighed for at invitere nye brugere ind til Fordelingsområdet, og tildele adgang til de Fordelingslister som du selv har adgang til.

OBS! Denne funktionalitet kræves aktiveret på projektet. Kontakt Projektadministator - og bed dem tage fat i Byggeweb Support på 35 245 250 eller support@rib-software.dk

Step by Step:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Projekt"
  4. Under "Igangværende Byggeweb-Projekter" er listen over de projekter man har adgang til
  5. Tilgå et projekt ved at klikke på dets titel
  6. Tryk på fanen "Modtagere"
  7. Tryk på funktionen "Inviter bruger"
  8. Skriv brugerens e-mailadresse og tryk "Tilføj"
  9. Angiv hvilken Fordelingsliste(r) brugeren skal have adgang til

OBS! Har en bruger ikke allerede en brugerprofil hos Byggeweb - sendes en invitation. Indtil de har oprettet sig, kan man følge deres status under fanen "Inviterede brugere".

OBS!OBS! Man kan ændre en brugers adgangsrettigheder ved at trykke på deres navn, under fanen "Modtagere" eller inviterede brugere.

Relaterede links:

Artikel: Koordinator - Opret- og tilknyt fordelingslister

Artikel: Koordinator - Viderefordel filer