Koordinator - Tilknyt fordelingslister

Som en Koordinator af Fordelingsområdet kan man oprette Fordelingslister og tilknytte disse, og/eller allerede oprettede Fordelingslister man har adgang til, sammen med sin Koordinatorliste. Herefter vil man kunne fordele filer man selv har modtaget, videre til eksempelvis underentreprenører.

Sådan gør du:

1. Tilgå projektet
  2. Marker Koordinatorlisten og tryk på funktionen "Tilknyt Fordelingslister"
  3. Vælg hvilke Fordelingslister, Koordinatorlisten skal knyttes op imod

OBS! Det er muligt at oprette flere Fordelingslister, man herefter kan tilknytte Koordinatorlisten.