Koordinator - Opret- og tilknyt fordelingslister

Beskrivelse:

Som en Koordinator af Fordelingsområdet kan man oprette Fordelingslister og tilknytte disse, og/eller allerede oprettede Fordelingslister man har adgang til, sammen med sin Koordinatorliste. Herefter vil man kunne fordele filer man selv har modtaget, videre til eksempelvis underentreprenører.

Step by Step:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Projekt"
  4. Under "Igangværende Byggeweb-Projekter" er listen over de projekter man har adgang til
  5. Tilgå et projekt ved at klikke på dets titel
  6. Marker Koordinatorlisten og tryk på funktionen "Tilknyt Fordelingslister"
  7. Vælg hvilke Fordelingslister, Koordinatorlisten skal knyttes op imod

OBS! Det er muligt at oprette flere Fordelingslister, man herefter kan tilknytte Koordinatorlisten.

Relaterede links:

Artikel: Koordinator - Inviter- og tildel brugeradgang

Artikel: Koordinator - Viderefordel filer