Administrator - Tildel koordinatorrettigheder

Beskrivelse:

Efter en koordinatorliste er oprettet, skal en bruger tildeles adgang som Koordinator af Fordelingsområdet for at kunne administrere og viderefordele filer fra Koordinatorlisten til andre Fordelingslister hvor eventuelle underleverandører har adgang.

Ønskes det at brugeren med adgang som Koordinator af Fordelingsområdet selv kan invitere brugere ind til Fordelingsområdet, kan dette aktiveres på det enkelte projekt, ved at kontakte RIB Support på 35 245 250 eller support@rib-software.dk.

Step by Step:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Projekt"
  4. Under "Igangværende Byggeweb-Projekter" er listen over de projekter man har adgang til
  5. Tilgå et projekt ved at klikke på dets titel
  6. Gå til Projektadministration og vælg fanen "Brugere"
  7. Inviter eller vælg brugeren der skal have koordinatorrettigheder
  8. Gå til fanen "Admin.-roller" og vælg "Koordinator af Fordelingsområdet"
  9. Gå til fanen "Fordeling" og giv som minimum adgang til en Koordinatorliste
  10. Afslut med OK

Relaterede links:

Artikel: Administrator - Opsæt koordinatorliste