RIBs Udbudsportal

Det er muligt at publicere et Offentligt Udbud eller Prækvalifikation på RIB's Udbudsportal.

Ved at publicere udbuddet eller prækvalifikationen på udbudsportalen, vil alle personer, selv uden en Byggewebbruger, kunne tilgå udbudsmaterialet.

Sådan gør du:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Klik på "Applikationer" i den øverste blå værktøjslinje og klik herefter på "Udbud"
  3. Klik på "Ny" og opret et nyt udbud
  4. Vælg udbudsformen "Offentlig Udbud", "Begrænset Udbud" eller "Projektkonkurrence" og fortsæt oprettelsen af udbuddet
  5. Når "Frister og vilkår" skal indstilles, får man muligheden for at sætte en "Publiceringsdato". Denne definerer hvornår udbuddet/prækvalifikationen skal være synlig på udbudsportalen.

NB: De forskellige valgmuligheder er vist nedenfor:

Offentligt udbud:

Begrænset udbud:

Projektkonkurrence: