Hvilke rapporttyper findes der?

Beskrivelse:

Efter en sikkerhedsrundering vil man typisk hænge to typer rapporter op på byggepladsen/skurvogne; en detaljeret rapport for sidste sikkerhedsgennemgang og en oversigt/resultatrapport.

Begge typer rapporter kan downloades i Word eller PDF-format via web-delen af Capture-listen.

Step by Step:

• Log ind på www.rib-software.dk
  • Gå til fanen "Applikationer"
  • Vælg ikonet/menuen "Capture"
  • Klik på listen du ønsker at tilgå og tryk på menuen "Sikkerhedsrundering"
  1. Under fanen "Registrer" vælges print-ikonet til højre for sikkerhedsrunderingen
  2. Under fanen "Resultat" vælges funktionen "Download..."
  3. Vælg Word- eller PDF og gem filen lokalt