Hvordan starter man en sikkerhedsrunde? (App)

Beskrivelse:

Man kan starte en sikkerhedsrundering op via Byggeweb App, der kan hentes fra App Store eller Google Play.

Imens man udfylder sine registreringer ud fra opsatte kontrolpunkter, vil det blive gemt som en kladde.

Afslutningsvis indsender man sin sikkerhedsrundering,  hvilket herefter vil blive angivet i en resultatsrapport.

OBS! Husk at synkronisere ændringer så det sendes ind til serveren og gemmes.

Step by Step:

• Log ind på Byggeweb App'en, og tilgå Capture-listen
  1. Tryk på funktionen "Tilføj/plus-ikonet" nede i højre hjørne
  2. Angiv navn, inspektionsdato og deltagere
  3. Vælg kontrolpunkt og udfyld emnerfelterne, hvor "Risiko niveau" er obligatorisk
  4. "Synkroniser" for at færdiggøre listen senere, eller vælg "Indsend" og herefter "Synkroniser" for at indberette runderingen