Hvordan starter man en sikkerhedsrunde? (Web)

Beskrivelse:

Man kan starte en sikkerhedsrundering op via en web-browser. Imens man udfylder sine registreringer ud fra opsatte kontrolpunkter, vil det blive gemt som en kladde.

Afslutningsvis indsender man sin sikkerhedsrundering,  hvilket herefter vil blive angivet i en resultatsrapport.

Step by Step:

• Log ind på www.rib-software.dk
  • Gå til fanen "Applikationer"
  • Vælg ikonet/menuen "Capture"
  • Klik på listen du ønsker at tilgå og tryk på menuen "Sikkerhedsrundering"
  1. Tryk på funktionen "Tilføj"
  2. Angiv navn, inspektionsdato og deltagere
  3. Åben sikkerhedsrunderingen og vælg et af kontrolpunkterne
  4. Udfyld felterne hvor "Risiko niveau" er obligatorisk
  5. "Gem som kladde" for at færdiggøre listen senere, eller "Opret Sikkerhedsrundering" for at indsende runderingen