Hvordan importerer jeg flere objekter ad gangen?

Beskrivelse:

For at importere flere objekter ad gangen til iTWOfm, skal der først opsættes en importdefinition.

Step by step - Opsæt import definition:

1. Log ind på porteføljen
  2. Gå til Systeminformation
  3. Åben Indstillinger, generelle og vælg Brugerdefinerede import-definitioner
  4. Tryk på Opret
  5. Angiv Navn, Indhold, Første linje = 2 og Sidste linje = 999,
  6. Tryk Næste
  7. Angiv kolonner for ønskede objekt data. Følgende er obligatoriske: Navn, (Unikt nøgleID), Group (objektstrutkur ex. (9.) Bygningsdele, sum) og Objektegenskaber (mængdedefination, ex areal (A))
  8. Tryk Næste, angiv til at være Nøglekolonne og Afslut

Når importdefinitionen er sat op, skal der importeres en .csv fil.

Step by step - Importer .csv fil:

.csv-filen skal struktureres som angivet på foregående side pkt. 7. Første række anvendes til at definere navnene for objektdata. De resterende rækker er her data skal indtastes, hvilket er hvad der vil blive importeret.

1. Gå til Systeminformation
  2. Vælg Bruger-defineret dataimport
  3. Vælg .csv fil og tryk Næste
  4. Vælg Import-definition og tryk Næste
  5. Afslut med OK