Hvordan administreres byggesagens sagsliste?

Beskrivelse:

Er man tilknyttet en byggesag, hvor flere af Byggewebs applikationer anvendes, kan en sagsoversigt oprettes, hvilket skaber overblik og nem adgang mellem IKT-værktøjerne, for dig, kolleger og samarbejdspartnere.

Step by Step:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Sager" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg punktet "Sagsliste" fra menuen i venstre side
  4. Klik "Ny"
  5. Udfyld sagsinformation og tilføj de Byggeweb applikationer der knytter sig til hertil ud fra deres Byggeweb-nr.

OBS: Når sagen er oprettet vil andre brugere fra virksomheden have samme sagsadgang, samt de brugere der skulle være koblet på en af de tilknyttede applikationer