Opsæt en brugers startside

I iTWOfm er det muligt at opsætte den startside som brugerne bliver mødt med når de logger ind. Det gør det hurtigere for brugerne at tilgå det de skal bruge i systemet.

Man kan hhv. opsætte hvilke genveje brugeren skal have på sin startside, men man kan også opsætte faneblade indeholdende det data der ønskes at brugeren skal have hurtig tilgang til.

Opret genveje - Sådan gør du:

1. Gå til systeminformation
  2. Gå til 'Grupper'
  3. Vælg en bruger
  4. Vælg fanebladet 'Bruger'
  5. Tryk på 'Rediger' (Ud for 'Vis startside ved login')
  6. Vælg hvilke genveje brugeren skal have
  7. Afslut med 'Opdater'Hvordan_ops_tter_jeg_en_brugers_startside_-_genveje.png

Opsæt faneblade for en bruger - Sådan gør du:

1. Gå til systeminformation
  2. Gå til 'Grupper'
  3. Vælg fanebladet 'Bruger'
  4. Tryk på 'Rediger' (Ud for 'Vis startside ved login')
  5. Vælg fanebladet 'Faneblade'
  6. Tryk på 'Tilføj'
  7. Giv fanebladet et navn
  8. Vælg hvor mange 'paneler' der ønskes vist på fanebaldet
  9. Vælg hvilken type data og hvilket dataindhold der skal vises i hvert panel
  10. Afslut med 'Opdater'Hvordan_ops_tter_jeg_en_brugers_startside_-_Faneblad.png