Hvordan tildeler jeg rettigheder?

Beskrivelse:

For at kunne give iTWOfm brugere de korrekte rettigheder under de forskellige moduler, kræves det først og fremmest at brugerne er tilføjet til en eller flere brugergrupper, brugergruppen skal desuden have tildelt adgang til de pågældende moduler.

Step by step:

1. Vælg modulet hvor du vil indstille rettigheder i
  2. vælg det punkt du vil indstille rettigheder for
  3. Tryk på rettighedsikonet
  4. Indstil hvilke rettigheder de pågældende brugergrupper skal have
  5. Benyt eventuelt 'Nedarv' funktionen, hvis brugergruppen skal kunne det samme for underpunkter
  6. Afslut med 'OK'