Hvordan inviteres brugere?

Beskrivelse:

Der findes to roller i en sikkerhedsrundering; Administratorer og Entreprenører.

Administratorer kan opdeles i tre underoller; Administrator, Registreringsansvarlig og Observatør.

Step by Step:

• Log ind på www.rib-software.dk
  • Gå til fanen "Applikationer"
  • Vælg ikonet/menuen "Capture"
  • Klik på listen du ønsker at tilgå og tryk på menuen "Brugere"
  1. Tryk på funktionen "Tilføj" og vælg rolle
  2. Angiv brugerens navn, e-mailadresse, sprog og afslut med "OK"

OBS! Er der ingen konto koblet op mod brugerens e-mailadresse, vil man som administrator modtage en notifikation på e-mail når brugeren har oprettet sig. Man skal herefter "Acceptere" brugeren i Capture-listen under "Inviterede brugere"