Hvordan tilføjer jeg en bruger?

Beskrivelse:

For at tilføje brugere til en iTWOfm portefølje, skal du følge nedenstående steps.

Step by step:

1. Gå til modulet 'Systeminformation'
  2. Tryk på 'Grupper'
  3. Tryk på 'Tilføj eksisterende bruger'
  4. indtast brugerens email adresse (brugeren skal være registreret Byggeweb bruger på forhånd)
  5. Hvis det er den korrekte bruger der findes frem, tryk 'Næste'
  6. Vælg den persongruppe brugeren skal tilhøre og tryk 'Næste'
  7. Vælg den virksomhedsgruppe brugeren skal tilhøre og tryk 'Næste'
  8. Vælg den brugergruppe brugeren skal tilhøre og tryk 'Næste'
  9. Hvis de valgte oplysninger stemmer, tryk 'OK' og brugeren er nu oprettet