Hvordan planlægger jeg en tilbagevendende aktivitet?

Step by step:

1. Gå til modulet "Planlægning og udførelse"
  2. Markér "FM-planer"
  3. Klik på "Opret aktivitet"
  4. Vælg "Intervalbestemt aktivitet"
  5. Indtast data
  6. Klik "Næste"
  7. Klik "Tilføj"
  8. Markér arealet for aktiviteten
  9. Klik "OK"
  10. Klik "Næste"
  11. Klik "Tilføj"
  12. Marker forekomsterne
  13. Klik "OK"
  14. Afslut med "OK"

OBS: Under skærmbilledet vil der være en uddybning af udvalgte punkter fra trin 1 "Ny intervalbestemt aktivitet".

Uddybning af udvalgte punkter fra trin 1:

• FM-Kategori: Denne kategori er låst efter følgende emner:
    • Eftersyn: Alle aktiviteter der skal afsluttes med en uploadet service rapport
    • Brand: Alle aktiviteter der kun er brand
    • Drift(drift af bygning): Udvendigt eftersyn
    • Rengøring: Opfølgning på udført rengøring
    • Havepleje(terrænpleje): Alt udvendig vedligeholdelse af terræn
    • Vedligehold: Udvendig og indvendig vedligehold, akut vedligehold
  • FM-type: Brugerdefineret kategori bestemt efter FM-kategori
  • SfB: Brugerdefinerede kategorier
  • Interval: Hvor mange gange per interval aktiviteten skal dukke op
    • 1 gang om ugen = 7 dage
    • 2 gange om måneden = 14 dage
    • 1 gang om året = 1 år
  • Planlagt slutdato: Aktiviteten stoppes igen efter en bestemt dato. Springes normalt over
  • Varighed: Tidsintervallet til udførsel af opgaven
  • Prioritet: Dette kan bruges til sortering af aktiviteter
    • Højeste: Lovpligtigt, med servicekontrakt
    • Høj: Garanti eller forsikringsrelateret, med servicekontrakt, akutte indmeldte opgaver
    • Normal: Rutine opgaver, indvendig og udvendig vedligehold, drift
    • Lav: Ikke kritiske opgaver, f.eks rengøring
    • Laveste: Nice to have
  • Omfang = Grundlag: Sættes til nej, medmindre aktiviteten kun omhandler anbefalinger fra objekter
  • Generer opgave automatisk: Ønsker du at generere en opgave automatisk, så klik her. Normalt sættes denne til ja, da man på denne måde får udført alle aktiviteter