Hvordan ved jeg om jeg er ejer af en registrering?

Beskrivelse:

Oversigten vil vise alle registreringer man som bruger har været involveret i.

Via en filter-funktion kan man skabe sig et overblik over hvilke registreringer man pt. er ejer af, og derfor afventer ens handling. Som man går denne visning igennem, vil registreringerne forsvinde fra listen, og på denne måde kan man nemt og overskueligt holde styr på ens liste af opgaver.

Denne visning skal man aktivt sætte til for brugere på 1.- og 2. niveau, hvor den på 3. niveau er aktiv som standard.

5. Klik på listen du ønsker at tilgå
  6. Gå til menuen "Registreringer"
  7. Vælg filteret "Ejet af mig"