Hvilke typer af status kan en registrering have?

Beskrivelse:

Der er fem typer af registreringer, der angiver hvem ejeren af en registrering er, og hermed hvem der skal foretage næste statusændring.

1. Udkast
    Oprettes en registrering på 1.- eller 2. niveau vil den blive angivet som status "Udkast". Her vil den forblive for brugerne på det specifikke niveau, for eventuelle rettelser og uddybning af registreringen inden den sendes videre

2. Afventer
    Ændres en registrering til "Afventer", sendes registreringen ét niveau ned. (Eksempelvis når en mangel sendes fra Rådgiver til Hovedentreprenør, eller Hovedentreprenør til Underleverandør)

3. Udført
    Ændres en registrering til "Udført", sendes registreringen ét niveau op.
    (Eksempelvis når en mangel meldes færdiggjort fra Underleverandør til Hovedentreprenør, eller Hovedentreprenør til Rådgiver)

4. Afvist
    Ændres en registrering til "Afvist", sendes registreringen ét niveau op.
    (Eksempelvis hvis en mangel ikke accepteres af Underleverandør sendes den tilbage Hovedentreprenør, eller fra Hovedentreprenør til Rådgiver)

5. Godkendt
    Accepteres udbedringen af en mangel sættes den af brugerne på 1. niveau til "Godkendt"