Inviter en bruger

Rollerne Administrator og Entreprise Ejer kan invitere nye brugere ind på en liste.

• Administrator på 1. niveau kan invitere brugere ind på alle niveauer og tildele alle typer af roller
  • Administrator på 2. niveau kan invitere brugere ind på samme niveau eller entrepriser koblet på fra 3. niveau
  • Entrepriseejer på 3. niveau kan invitere brugere ind på samme entreprise

Overodnet set er der tre typer af roller en bruger kan tildeles;

• Admin
  • Læse- og skriverettigheder
  • Kun læserettigheder

Sådan gør du:

1. Tilgå en captureliste
  2. Gå til menuen "Organisation"
  3. Vælg det niveau en bruger skal inviteres ind på
  4. Klik på funktionen "Tilføj"
  5. Indtast Navn, E-mail og vælg sprog
  6. Angiv brugerens rolle, eventuel entreprise og notifikationsindstillinger (Defination af roller kan ses ved at holde musen over det lille gule spørgsmåltegn)
  7. Afslut med "OK"