Hvordan inviteres en bruger, og hvilke roller kan tildeles?

Beskrivelse:

Rollerne Administrator og Entreprise Ejer kan invitere nye brugere ind på en liste.

• Administrator på 1. niveau kan invitere brugere ind på alle niveauer og tildele alle typer af roller
  • Administrator på 2. niveau kan invitere brugere ind på samme niveau eller entrepriser koblet på fra 3. niveau
  • Entrepriseejer på 3. niveau kan invitere brugere ind på samme entreprise

Overodnet set er der tre typer af roller en bruger kan tildeles;

• Admin
  • Læse- og skriverettigheder
  • Kun læserettigheder

Step by Step:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Gå til fanen "Applikationer"
  3. Vælg ikonet/menuen "Capture"
  4. Vælg enten "Registreringer" eller "Egenkontrol"
  5. Klik på listen du ønsker at tilgå
  6. Gå til menuen "Organisation"
  7. Vælg det niveau en bruger skal inviteres ind på
  8. Klik på funktionen "Tilføj"
  9. Indtast Navn, E-mail og vælg sprog
  10. Angiv brugerens rolle, eventuel entreprise og notifikationsindstillinger (Defination af roller kan ses ved at holde musen over det lille gule spørgsmåltegn)
  11. Afslut med "OK"