Send en direkte besked til udbuddets brugere

Man kan som Udbudsadministrator sende en direkte besked ud til brugerne på et udbud, som de vil blive informeret i en notifikation via e-mail, samt kunne se ved at logge ind på udbuddet.

Denne funktion resulterer i sikker kommunikation til udbuddets brugere, som ligeledes bliver gemt i historikken til senere dokumentation.

Sådan gør du:

1. Tilgå et udbud
  2. Gå til fanen "Meddelelser fra udbudsadministrator"
  3. Klik på funktionen "Send meddelelse" via øverste værktøjslinje
  4. Indtast i felterne; "Emne" og "Meddelelse" og vælg "Modtagere"
  5. Afslut med "Send"