Hvordan sendes en direkte besked ud til udbuddet brugere?

Beskrivelse:

Man kan som Udbudsadministrator sende en direkte besked ud til brugerne på et udbud, som de vil blive informeret i en notifikation via e-mail, samt kunne se ved at logge ind på udbuddet.

Denne funktion resulterer i sikker kommunikation til udbuddets brugere, som ligeledes bliver gemt i historikken til senere dokumentation.

Step by Step:

1. Login på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Udbud"
  4. Klik her på Udbuddet
  5. Gå til fanen "Meddelelser fra udbudsadministrator"
  6. Klik på funktionen "Send meddelelse" via øverste værktøjslinje
  7. Indtast i felterne; "Emne" og "Meddelelse" og vælg "Modtagere"
  8. Afslut med "Send"