Hvordan opsættes organisationsdiagramet?

Beskrivelse:

Organisationsdiagrammet giver, udover et bedre overblik, også muligheden for at opsætte flere grupper i niveau 2 og 3.

Der kan på niveau 1 kun være en gruppe af brugere - dog med hver deres rettigheder til Capture-listen.

På niveau 2 og 3 kan der oprettes flere grupperinger. På niveau 3 er der ligeledes brugere med forskellige rettigheder.

Grupperinger på tværs af organisationsdiagrammet kan "linkes" sammen, således at det specifikke projekt opsættes i henhold til det kontraktuelle forhold og organisationen.

Step by Step:

• Log ind på www.rib-software.dk
  • Gå til fanen "Applikationer"
  • Vælg ikonet/menuen "Capture"
  • Vælg enten "Mangelgennemgang"
  • Klik på listen du ønsker at tilgå og gå til menuen "Organisation"
  1. Hvert niveau kan omdøbes
  2. Hver gruppe i et niveau kan omdøbes
  3. Grupper på 2. niveau kan oprettes via det grønne plus-ikon fra 1. niveau
  4. Grupper på 3. niveau kan oprettes via det grønne plus-ikonet fra 2. niveaus gruppe og kobles sammen med denne
  5. Grupper på 2.- og 3. niveau kan slettes via det røde kryds-ikon
  6. Der kan ses en liste over brugere for en gruppe, ved at holde musen over person-ikonet, og et klik på denne vil føre en over til listen, hvor flere brugere kan tilføjes