Hvornår ville en typisk 3-vejs proces anvendes, og er der noget jeg skal være opmærksom på?

Beskrivelse:

Capture 3-vejs proces kan anvendes for de byggesager, hvor en registrering har tre led den skal gå igennem. Dette er typisk for hoved- og totalentrepriser, hvor en Bygherrerådgiver opretter registreringer, Hovedentreprenøren fordeler dem, og Underentreprenørene udfører registreringer til Hovedentreprenør og Rådgivers godkendelse.

Ønsker man at 2. niveau (eksempelvis Hovedentreprenør) skal kunne oprette registreringer på lige fod med 1. niveau (eksempelvis Bygherrerådgiver) skal dette aktiveres på listen.

Step by Step - Tillad 2. niveau at oprette registreringer:

5. Klik på listen du ønsker at tilgå
  6. Gå til menuen "Projekt info" og stå på fanen "Info"
  7. Tryk på "Rediger"
  8. Sæt et hak i "Udvidet adgang"
  9. Afslut med "OK"