Hvordan tilføjer jeg filer og fotos?

Beskrivelse:

Vedlægning af filer er relevant i tilfælde hvor der forefindes dokumenter der indeholder vigtig D&V information der vedrører bygningsdelen.

Vedlægning af fotos kan være relevant i tilfælde hvor bygningsdelen er svært genkendelig, eller der findes fotos der kan være relevante i driftsøjemed.

Det kan være en fordel for modtagere af materialet at filer er navngivet med et sigende navn, således at de er nemmere at identificere.

Step by step:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Digital Aflevering"
  4. Under "Digital afleveringsoversigt" er listen over de afleveringer man har adgang til
  5. Tilgå afleveringen ved at klikke på titlen.
  6. Tryk på det bygningsdelskort filen eller fotoet skal vedlægges på.
  7. Tryk på enten "Vedlæg filer" eller "Vedlæg fotos"
  8. Tryk på "Upload fil"
  9. Udfyld titel og evt. bemærkninger
  10. Tryk på "Gennemse" og find filen der skal uploades
  11. Tryk på "Åbn"
  12. Afslut ved at trykke "OK"