Hvordan udfylder man et bygningsdelskort?

Beskrivelse:

Skal man aflevere sit D&V materiale via Digital Aflevering, er det først og fremmest vigtigt at gøre sig bekendt med hvilket informationsniveau bygningsdelskortet er sat til, for at vide hvilke punkter der skal udfyldes.

For at finde frem til dette skal du følge denne vejledning.

Step by step:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Digital Aflevering"
  4. Under "Digital afleveringsoversigt" er listen over de afleveringer man har adgang til
  5. Tilgå afleveringen ved at klikke på dets titel
  6. Kolonnen "Objektkorttype" viser hvilket niveau kortet skal udfyldes på.
  7. Tryk det kort du vil indtaste D&V data på. Kortet åbner i et nyt vindue.
  8. Læs vejledningen og tryk "OK"
  9. Udfyld de punkter i Stamdata der er relevante for kortets informationsniveau. Gå videre ved at trykke "OK"
  10. Opret bygningsdelens forekomster. Gå videre ved at trykke "Næste"Hvordan_udfylder_man_et_bygningsdelskort_4af8.png
  11. Opret anbefalinger for bygningsdelen. Gå videre ved at trykke "Næste"
  12. Vedlæg relevante dokumenter for bygningsdelen. Gå videre ved at trykke "Næste"
  13. Vedlæg eventuelt relevante fotos (kun JPG filer) for bygningsdelen. Gå videre ved at trykke "Næste"
  14. Ved at trykke "Luk vindue" lukker du kortet, men kan stadig tilgå det. Denne funktion benyttes såfremt man ikke er færdig med at indtaste. Er indtastningen færdig trykkes der på "Færdiggjort" Ved at benytte denne knap, ændrer kortets status til "Færdiggjort" og kan ikke længere redigeres.

Relaterede links:

Hvad menes der med 'informations niveau'?

Hvordan opretter jeg en forekomst?

Hvordan opretter jeg en anbefaling?