Udbudsmateriale

Download udbudsmateriale

Som tilbudsgiver på et udbud skal man først ind og hente udbudsmaterialet.

Download udbudsmateriale - Sådan gør du:

1. Tilgå et udbud
  2. Gå til menuen "Udbudsmateriale"
  3. Klik på "Download alt udbudsmateriale"

Administrer udbudsmateriale til underleverandør

Som tilbudsgiver kan man nemt styre hvilket udbudsmateriale underleverandørerne har adgang til. Ændringer man laver med dette vil slå igennem med det samme, så man kan sagtens lave ændringer efter man har inviteret en underleverandør.

Administrer udbudsmateriale til underleverandør - Sådan gør du:

1. Tilgå et udbud
  2. Gå til menuen "Udbudsmateriale"
  3. Vælg "Detaljeret filliste"
  4. Vælg en eller flere filer
  5. Vælg funktionen "Administrer fildeling med underleverandører" via øverste værktøjslinje
  6. Vælg at "suspendere" eller "genoptage" fildeling til underleverandører
  7. Afslut med "OK"