Kan jeg administrerér udbudsmateriale til underleverandører?

Beskrivelse:

Som tilbudsgiver kan det være rart at få en underleverandør til at hjælpe med beregningen af et tilbud. Dog er det ikke sikkert at de skal have adgang til alt udbudsmaterialet.

Som tilbudsgiver kan man nemt styre hvilket udbudsmateriale underleverandørerne har adgang til. Ændringer man laver med dette vil slå igennem med det samme, så man kan sagtens lave ændringer efter man har inviteret en underleverandør.

Step by Step:

1. Log ind på www.rib-software.dk og tilgå udbuddet
  2. Gå til menuen "Udbudsmateriale"
  3. Vælg "Detaljeret filliste"
  4. Vælg en eller flere filer
  5. Vælg funktionen "Administrer fildeling med underleverandører" via øverste værktøjslinje
  6. Vælg at "suspendere" eller "genoptage" fildeling til underleverandører
  7. Afslut med "OK"

Relaterede links:

Kan jeg give en underleverandør adgang til udbudsmaterialet?

Jeg kan ikke finde tilbudslisten i udbudsmaterialet?