Synkronisering fejler - Hvordan eksporteres registreringer?

Beskrivelse:

Fejl ved synkronisering af oprettede eller ændrede registreringer kan forekomme, og der kan være flere årsager til dette opstår såsom; mistet internetforbindelse, data der spærrer mm.
Skulle man opleve nedenstående skærmbillede, vil vi stærkt anbefale at man sender en fejllog ind til support@rib-software.dk. Dette kan gøres fra hovedmenuen i app'en. (Se under relaterede links).

Herefter kan man forsøge følgende i prioriteret ordre:

1. Forsøg igen - I langt de fleste tilfælde er en fejlet synkronisering kun et engangstilfælde
  2. Log ud af app'en, genstart den mobile enhed, log ind og forsøg igen
  3. Eksporter alle usynkroniserede registreringer til en e-mail, slet app'en og geninstaller den

Step by Step - Eksporter usynkroniserede registreringer (iOS):

1. Åben app'en, log ind og vælg listen for den pågældende byggesag
  2. Klik på funktionen "Eksporter usynkroniserede registreringer"
  3. Klik på "Ja"

Inden for kort tid vil den e-mail der er registreret på ens bruger få alle de usynkroniserede registreringers data (felter, lokationer og billeder) tilsendt i en .zip fil.

Man skal herefter indtaste data manuelt via web-browseren.

Step by Step - Eksporter usynkroniserede registreringer (Android):

1. Åben app'en, log ind og se listen over tilgængelige Capture-lister
  2. Klik på ikonet med en pil nedad
  3. Vælg "Eksporter usynkroniserede registreringer"
  4. Vælg "OK"

Inden for kort til vil den e-mail der er registreret på ens bruger få alle de usynkroniserede registreringers data (felter, lokationer og billeder) tilsendt i en .zip fil.

Man skal herefter indtaste data manuelt via web-browseren.

Relaterede links:

App'en virker langsom eller går ofte ned?

Hvordan opretter man en registrering?