Mapperettigheder for Arbejdsområdet

I Arbejdsområdet skal grupper tilknyttes rettigheder til mappestrukturen. Der er fem forskellige typer af rettigheder:

• Download filer
  • Upload filer
  • Kopier filer
  • Slet filer
  • Administrer mapper

Der er to forskellige muligheder for at sætte mapperettigheder - en hvor man sætter rettighederne for enkelte mapper, og en hvor man sætter rettighederne for en hel gruppe.

Mapper - Sådan gør du:

1. Tilgå projektet
  2. Vælg "Arbejdsområdet" og markér mappen, hvor rettighederne skal tildeles
  3. Klik på "Sæt mapperettigheder"
  4. I det nye vindue er det muligt, at afkrydse hvilke grupper der skal have rettigheder for den markerede mappe
  5. Har den markerede mappe undermapper, er det muligt at "Nedarve rettighederne på underliggende mappe", hvor indstillingerne bliver gældende for alle undermapper
  6. Afslut med "OK"

OBS! Vær påpasselig med at nedarve rettigheder, idet den ikke kun tager de nye ændringer, men hele rettighedsbilledet.

Gruppe - Sådan gør du:

1. Markér den øverste mappe
  2. Klik på "Sæt mapperettigheder"
  3. Klik på gruppen
  4. Et nyt vindue åbnes, hvor det er muligt at sættes rettighederne for alle mapper i projektet
  5. Klik på de små ikoner til venstre for "Mappenavn"
  6. Afslut med "OK"