Hvordan finder jeg kontaktoplysninger på en bruger?

Beskrivelse:

Man kan hurtigt og nemt finde kontaktoplysninger på brugerne af et projekt. Både foran sit skrivebord via en browser og ude i marken via Byggeweb app.

Step by Step - Web-browser:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Projekt"
  4. Under "Igangværende Byggeweb-Projekter" er listen over de projekter man har adgang til
  5. Tilgå et projekt ved at klikke på dets titel
  6. Vælg modulet "Kommunikation"
  7. Åben fanen "Adresseliste" og vælg "Kontaktpersoner"
  8. I det store vindue vil alle brugerne være listet op med deres kontaktoplysninger

Step by Step - Byggeweb App

1. Åben app'en og log ind med dine Byggeweb brugeroplysninger
  2. Vælg applikationen "Kontakter"
  3. Vælg "Projekter"
  4. Vælg det Projekt hvori du ønsker at finde en brugers kontaktoplysninger

Relaterede links:

Artikel: Hvordan tilgår jeg et Projekt? - App

Video: Adresse liste