Bruger-kontaktoplysninger

Man kan hurtigt og nemt finde kontaktoplysninger på brugerne af et projekt. Både foran sit skrivebord via en browser og ude i marken via Byggeweb app.

Web-browser - Sådan gør du:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Projekt"
  4. Under "Igangværende Byggeweb-Projekter" er listen over de projekter man har adgang til
  5. Tilgå et projekt ved at klikke på dets titel
  6. Vælg modulet "Kommunikation"
  7. Åben fanen "Adresseliste" og vælg "Kontaktpersoner"
  8. I det store vindue vil alle brugerne være listet op med deres kontaktoplysninger

Byggeweb App - Sådan gør du:

1. Åben app'en og log ind med dine Byggeweb brugeroplysninger
  2. Vælg applikationen "Kontakter"
  3. Vælg "Projekter"
  4. Vælg det Projekt hvori du ønsker at finde en brugers kontaktoplysninger