Følg

Hvordan synkroniserer jeg mine registreringer?

Beskrivelse:

Ændringer man laver på en liste via sin mobil eller tablet, i form af at oprette eller redigere registreringer, vil ikke automatisk træde i kraft på listen til at andre brugere kan se.

Man skal manuelt synkronisere sine ændringer ind til Byggeweb-serveren.

OBS! Vi anbefaler dette gøres så ofte som muligt, for at sikre at data er tilgængeligt for alle parter.

OBS! OBS! Ved usynkroniserede registreringer må man ikke slette appen eller logge ind med en anden bruger. 

Step by Step:

  1. Åben app'en, log ind og vælg listen for den pågældende byggesag
  2. Findes der usynkroniserede registreringer på listen, vil de være under visningen "Afventer synkronisering", med antallet af disse vist med rødt
  3. Vælg funktionen "Synkroniser"
  4. Vælg "Ja" ved tekstboksen der kommer frem
  5. Tryk på ikonet "OK" når synkroniseringen er færdig

Relaterede links:

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer

Drevet af Zendesk