Eksporter en rapport

Alle brugere der har tilgang til en liste har muligheden for at eksportere en rapport over tilgængelige registreringer.

Rapporten vil blive eksporteret til Word så man har mulighed for at redigere i den, og den bruges oftest til at; skabe bedre overblik over registreringer, sende til underentreprenører, dokumentation osv.

Sådan gør du:

1. Tilgå en captureliste
  2. Gå til menuen "Registreringer"
  3. Tryk på funktionen "Rapporter" og vælg hvilken opsætning registreringerne ønskes eksporteret i.

OBS! Rapporten eksporterer data fra alle registreringerne der vises på listen, så ønskes en mere specifik rapport, kan man anvende filtrering eller lave en eksport ud fra valgte registreringer.